Aktualno

SABIC PREDSTAVLJA NOVI PORTFELJ NORYL™ NA OSNOVI PCR, DA BI STRANKAM POMAGAL ZMANJŠATI OGLJIČNI ODTIS

Naš partner SABIC je objavil svojo novo tehnologijo materialov NORYL™ na osnovi PCR, oblikovano z uporabo 25 odstotkov ali več reciklirane (PCR) vsebine in namenjeno zagotavljanju dodatnih, trajnostnih materialnih možnosti za stranke. Tehnologija je bila potrjena s komercializacijo več razredov, vključno z materialom NORYL NH5120RC3, ki vsebuje 30 odstotkov vsebnosti PCR, kar pomaga znižati njegov potencial globalnega segrevanja (GWP) za 10 odstotkov v primerjavi s prvotno kakovostjo, ki temelji na fosilih gorivih.

Najnovejšo tehnologijo, ki temelji na PCR, je mogoče vključiti v več kot 200 obstoječih razredov materialov NORYL, kot tudi v neomejeno število novih razredov, ki temeljijo na posebnih zahtevah strank. Ti vključujejo tip materialov ojačanih s steklenimi vlakni in tudi neojačanih, kateri niso samogasni (FR). Poleg tega SABIC ponuja storitve prilagajanja materialov za izpolnjevanje specifičnih aplikacijskih zahtev, kot tudi celotno paleto storitev tehnične podpore. Pomaga lahko pri podpori krožnosti, hkrati pa ohranja robustne fizične lastnosti, potrebne za zahtevne aplikacije. Ta inovativna in trajnostna rešitev je med prvimi materialnimi tehnologijami na osnovi polifenilen etra (PPE), ki vključuje tako visoko raven reciklirane vsebine.

 
28.8.2023
Preberite tudi...
Predstavljamo nov SABIC material: LNP™ ELCRES™ SLX1271SR
SABIC razširja svoj portfelj kopolimerov LNP SLX, odpornih na vremenske vplive, z novim materialom LNP™ ELCRES™ SLX1271SR, ki prinaša ključne tehnične izboljšave za avtomobilsko industrijo in druge aplikacije.
SABIC predstavlja lubrificirane material LNP LUBRILOY brez PTFE (PFAS)
SABIC je na sejmu MD&M West 2024 predstavil razširitev ponudbe materialov LNP LUBRILOY, ki so interno lubrificirani termoplasti. Tradicionalno so ti materiali uporabljali PTFE kot mazivo.
Borealis je naznanil nakup bolgarske družbe Integra Plastics AD
Borealis je naznanil nakup bolgarske družbe Integra Plastics AD, specializirane za napredno mehansko recikliranje. Ta strateški korak bo povečal Borealisevo reciklažno zmogljivost za več kot 20.000 ton
Borealis expands its mechanically recycled plastic compounding capacity with closing the acquisition of Rialti S.p.A.
Borealis closes deal to acquire Rialti S.p.A., an Italian polypropylene (PP) compounder of recyclates The acquisition will enhance Borealis’ portfolio of PP compounds based on mechanical recyclates by 50,000 tons per year.
SABIC REDUCES CARBON FOOTPRINT IN COLLABORATION WITH CHARGE AMPS
SABIC REDUCES CARBON FOOTPRINT IN COLLABORATION WITH CHARGE AMPS THROUGH CERTIFIED RENEWABLE LEXAN™ POLYCARBONATE FOR ELECTRIC VEHICLE CHARGER HOUSINGS
Izšlo je najnovejše poročilo o napredku Zveze za končanje onesnaževanja s plastiko
Poročilo, ki izpostavlja nauke iz več kot 50 inovativnih projektov po vsem svetu, prikazuje izjemne korake k odpravi onesnaževanja s plastiko in uveljavljanju krožnega gospodarstva
SABIC LANSIRA DVA SAMOGASNA (FR) MATERIALA NA OSNOVI PP, PRIMERNA ZA EKSTRUZIJO IN TERMOFORMIRANJE VELIKIH, KOMPLEKSNIH BATERIJSKIH OHIŠIJ ZA EV
SABIC predstavlja dva revolucionarna materiala, prilagojena za ekstruzijo in termoformiranje, ki prenavljata konvencionalne pristope, kot je oblikovanje pločevine in brizganje plastike.
SABIC Predstavlja Inovativno LNP™ LUBRILOY™ N2000 zmes za Tišje in Bolj Gladke Avtomobilske Interjerje
Tradicionalni načini zmanjševanja BSR so vključevali drage metode, kot so dodajanje distančnikov iz netkanih trakov ali zunanjih maziv. Inovativna zmes LNP™ LUBRILOY™ N2000 podjetja SABIC ponuja rešitev.
Povečanje Varnosti Vozil
SABIC Razširja Portfelj Specialty Materialov za ADAS
Iskalnik granulatov


ZASTOPAMO ZNAMKE

         
 
                        
© 2024, fist.si | O piškotkih