Aktualno

Razburljiv premik v industriji igrač

Razburljiv premik v industriji igrač! Ko se svet bolj zaveda trajnosti, so se vodilni proizvajalci igrač zavezali, da bodo opustili plastične materiale, ki temeljijo na fosilih.

V tem novem poglavju je poudarek na možnostih recikliranja, vključevanju recikliranih ali obnovljivih surovin in znatnem zmanjšanju emisij CO2.

Predstavljamo BIO!TOY - Bioplastika za igrače. Ko potujemo proti bolj zeleni prihodnosti, BIO!TOY predstavlja novo dobo trajnostnih igrač. Z zamenjavo tradicionalne plastike z bio baziranimi alternativami ne ustvarjamo le varnejše igre za naše otroke, temveč tudi zagotavljamo čistejše in bolj zdravo okolje zanje v prihodnosti.

Pozdravljamo to spremembo in smo navdušeni nad premiki k bolj trajnostni industriji igrač!

#BIO!TOY #Bioplastics #Sustainability #Toys #RenewableMaterials #Recycling #CO2Reduction

 
Slo
Preberite tudi...
IZBIRA KAKOVOSTNIH MATERIALOV ZA PROIZVODNJO IZDELKOV POTREBNIH PRI GRADNJI HIŠE
Pri proizvodnji plastičnih izdelkov za gradnjo hiše je pomembno, da izberete visokokakovostne materiale za notranjost in zunanjost. Ti materiali morajo biti odporni na vremenske vplive in udarce.
BIOPOLIMERI IN TRAJNOSTNI KOMPAUDI
Bioplastika je trajnostna alternativa za različne vrste aplikacij in postaja vse bolj priljubljena za recikliranje organskih in sintetičnih odpadkov, kar spodbuja model krožnega gospodarstva.
BIOPLASTIKA IN BIOPOLIMERI
Biopolimeri so vsestransko uporabni ter imajo podobne lastnosti in obdelovalnost kot običajne plastike.
bio!PAC
Bioplastika je trajnostna alternativa tradicionalni plastični embalaži, izdelani iz fosilnih goriv, saj je lahko izdelana iz bio-baziranih, obnovljivih ali bioloških odpadnih virov
SABIC VLAGA V STROKOVNO POTRDITEV FOLIJE ELCRES™ HTV150A, DA BI OMOGOČIL SPREJETJE ENERGETSKIH MODULOV SIC
Naš partner SABIC je na Applied Power Electronics Conference 2023 predstavilo svoj napredek pri razvoju dielektričnih folij ELCRES HTV150A za visoke temperature.
MATERIAL SABIC ULTEM™ ZAGOTAVLJA LAHKOTNO UDOBJE ZA SLUŠNO PRIZADETE IN VEČJEZIČNE UPORABNIKE OČAL ZA RAZŠIRJENO RESNIČNOST PODJETJA LLVISION
Pekinška družba LLVision Technology je razvila očala za razširjeno resničnost (AR), ki prevajajo govorjeni jezik v besedilo, prikazano v realnem času na lečah narejenih z uporabo materiala ULTEM družbe SABIC.
GRADITE NOVO HIŠO ALI PRENAVLJATE STARO? NE SPREGLEJTE POMENA ZUNANJIH MATERIALOV!
Pri gradnji hiše je izbira zunanjih materialov ključnega pomena. LG Chem ponuja vrhunske materiale, primerne za zunanjo opremo hiš.
PODJETJA NESTE, BOREALIS, UPONOR IN WASTEWISE GROUP OMOGOČAJO KEMIČNO RECIKLIRANJE TEŽKO PREDELJIVIH PLASTIČNIH ODPADKOV
Podjetja Neste, Borealis, Uponor in Wastewise so združila moči za proizvodnjo cevi iz zamreženega polietilena (PEX) z uporabo kemično reciklirane postindustrijske odpadne plastike iz proizvodnje cevi PEX.
​​IZZIV OBLIKOVANJA ZA RECIKLIRANJE V ZDRAVSTVU
Cilj izziva Oblikovanje za recikliranje v zdravstvenem sektorju je spodbujati okoljsko trajnostne rešitve za potrošniške zdravstvene izdelke.
Iskalnik granulatov


ZASTOPAMO ZNAMKE

         
 
                        
© 2023, fist.si | O piškotkih