Aktualno

Povečanje Varnosti Vozil

SABIC predstavlja dve inovativni zmesi LNP™ STAT-KON™, prilagojeni za sisteme napredne voznikove pomoči (ADAS). Te zmesi so namenjene za absorberje radarjev ADAS, kar omogoča sprejetje radarske tehnologije milimetrskega valovanja (mmWave), ki izboljšuje natančnost in območje senzorjev. Z robustnim zmanjšanjem hrupa te zmesi omogočajo nove oblikovalske rešitve za notranje in zunanje absorberje.

Nagrajena zmes LNP STAT-KON WDF40RID se ponaša z visoko absorbcijo (do 75 odstotkov pri 77 GHz) in nadzorovanim odbojem, kar je prelomno za ločljivost radarskega sistema ADAS. Poleg tega zmes LNP STAT-KON WDF40RI ponuja impresivno absorpcijo radijskih valov in popolno zaščito z delom, ki je obložen z kovino.

Poleg zmanjšanja motenj v delovanju senzorjev te zmesi ponujajo izjemne lastnosti pretoka signala. Potencial tankega stenskega dizajna zmesi LNP STAT-KON WDF40RID izboljšuje notranje absorberje radarjev, hkrati pa ohranja izjemno dimenzijsko stabilnost. Jenny Wang, direktorica za formulacijo in aplikacije, APAC, pri podjetju SABIC, poudarja vlogo teh zmesi: "Sprejetje teh novih zmesi lahko industrijo pripelje do napredka v tehnologiji ADAS radarjev."

Obsežen portfelj visokozmogljivih materialov podjetja SABIC, vključno z ULTEM™, NORYL™, EXTEM™ materiali in zmesmi LNP™ FARADEX™, LNP™ KONDUIT™ in LNP™ THERMOCOMP™, spodbuja inovacije na področju ADAS pri komponentah, kot so pokrovi, ohišja, leče in drugi elementi, ki oblikujejo varnejša in pametnejša vozila za prihodnost.


 
objava 11.10.
Preberite tudi...
Predstavljamo nov SABIC material: LNP™ ELCRES™ SLX1271SR
SABIC razširja svoj portfelj kopolimerov LNP SLX, odpornih na vremenske vplive, z novim materialom LNP™ ELCRES™ SLX1271SR, ki prinaša ključne tehnične izboljšave za avtomobilsko industrijo in druge aplikacije.
SABIC predstavlja lubrificirane material LNP LUBRILOY brez PTFE (PFAS)
SABIC je na sejmu MD&M West 2024 predstavil razširitev ponudbe materialov LNP LUBRILOY, ki so interno lubrificirani termoplasti. Tradicionalno so ti materiali uporabljali PTFE kot mazivo.
Borealis je naznanil nakup bolgarske družbe Integra Plastics AD
Borealis je naznanil nakup bolgarske družbe Integra Plastics AD, specializirane za napredno mehansko recikliranje. Ta strateški korak bo povečal Borealisevo reciklažno zmogljivost za več kot 20.000 ton
Borealis expands its mechanically recycled plastic compounding capacity with closing the acquisition of Rialti S.p.A.
Borealis closes deal to acquire Rialti S.p.A., an Italian polypropylene (PP) compounder of recyclates The acquisition will enhance Borealis’ portfolio of PP compounds based on mechanical recyclates by 50,000 tons per year.
SABIC REDUCES CARBON FOOTPRINT IN COLLABORATION WITH CHARGE AMPS
SABIC REDUCES CARBON FOOTPRINT IN COLLABORATION WITH CHARGE AMPS THROUGH CERTIFIED RENEWABLE LEXAN™ POLYCARBONATE FOR ELECTRIC VEHICLE CHARGER HOUSINGS
Izšlo je najnovejše poročilo o napredku Zveze za končanje onesnaževanja s plastiko
Poročilo, ki izpostavlja nauke iz več kot 50 inovativnih projektov po vsem svetu, prikazuje izjemne korake k odpravi onesnaževanja s plastiko in uveljavljanju krožnega gospodarstva
SABIC LANSIRA DVA SAMOGASNA (FR) MATERIALA NA OSNOVI PP, PRIMERNA ZA EKSTRUZIJO IN TERMOFORMIRANJE VELIKIH, KOMPLEKSNIH BATERIJSKIH OHIŠIJ ZA EV
SABIC predstavlja dva revolucionarna materiala, prilagojena za ekstruzijo in termoformiranje, ki prenavljata konvencionalne pristope, kot je oblikovanje pločevine in brizganje plastike.
SABIC Predstavlja Inovativno LNP™ LUBRILOY™ N2000 zmes za Tišje in Bolj Gladke Avtomobilske Interjerje
Tradicionalni načini zmanjševanja BSR so vključevali drage metode, kot so dodajanje distančnikov iz netkanih trakov ali zunanjih maziv. Inovativna zmes LNP™ LUBRILOY™ N2000 podjetja SABIC ponuja rešitev.
SABIC PREDSTAVLJA NOVI PORTFELJ NORYL™ NA OSNOVI PCR, DA BI STRANKAM POMAGAL ZMANJŠATI OGLJIČNI ODTIS
Naš partner SABIC je objavil svojo novo tehnologijo materialov NORYL™ na osnovi PCR, oblikovano z uporabo 25 odstotkov ali več reciklirane (PCR) vsebine
Iskalnik granulatov


ZASTOPAMO ZNAMKE

         
 
                        
© 2024, fist.si | O piškotkih