Aktualno

Izšlo je najnovejše poročilo o napredku Zveze za končanje onesnaževanja s plastiko

♻️ Izšlo je najnovejše poročilo o napredku Zveze za končanje onesnaževanja s plastiko, ki se osredotoča na pozitivne spremembe za naš planet. ♻️

Poročilo, ki izpostavlja nauke iz več kot 50 inovativnih projektov po vsem svetu, prikazuje izjemne korake k odpravi onesnaževanja s plastiko in uveljavljanju krožnega gospodarstva. Kot ponosen ustanovni član se SABIC postavlja na čelo te preobrazbene poti, posvečene trajnosti in družbenemu blagostanju.
Abdulrahman al-Fageeh, izvršni direktor podjetja SABIC, poudarja: "Plastika je ključna za trajnostno prihodnost, in zavezani smo k dejanjem. Dosegamo oprijemljiv napredek, ki nas usmerja h krožnemu gospodarstvu za plastiko, kjer varujemo okolje in izboljšujemo kakovost življenja."
Z dosežki, kot je gradnja prve komercialne naprave za napredno recikliranje plastike in širitev portfelja TRUCIRCLE™, SABIC utira pot svetlejši prihodnosti. Z združevanjem moči spodbujamo inovacije, širimo rešitve ter združujemo vodilne v industriji, da se zoperstavimo onesnaževanju s plastiko. Skupaj bomo ustvarili svet, kjer bo plastika prispevala k čistejšemu, bolj zdravemu in trajnostnemu jutri.

#KrožnoGospodarstvo #Trajnost #RešitevZaPlastiko
 
16
Preberite tudi...
Predstavljamo nov SABIC material: LNP™ ELCRES™ SLX1271SR
SABIC razširja svoj portfelj kopolimerov LNP SLX, odpornih na vremenske vplive, z novim materialom LNP™ ELCRES™ SLX1271SR, ki prinaša ključne tehnične izboljšave za avtomobilsko industrijo in druge aplikacije.
SABIC predstavlja lubrificirane material LNP LUBRILOY brez PTFE (PFAS)
SABIC je na sejmu MD&M West 2024 predstavil razširitev ponudbe materialov LNP LUBRILOY, ki so interno lubrificirani termoplasti. Tradicionalno so ti materiali uporabljali PTFE kot mazivo.
Borealis je naznanil nakup bolgarske družbe Integra Plastics AD
Borealis je naznanil nakup bolgarske družbe Integra Plastics AD, specializirane za napredno mehansko recikliranje. Ta strateški korak bo povečal Borealisevo reciklažno zmogljivost za več kot 20.000 ton
Borealis expands its mechanically recycled plastic compounding capacity with closing the acquisition of Rialti S.p.A.
Borealis closes deal to acquire Rialti S.p.A., an Italian polypropylene (PP) compounder of recyclates The acquisition will enhance Borealis’ portfolio of PP compounds based on mechanical recyclates by 50,000 tons per year.
SABIC REDUCES CARBON FOOTPRINT IN COLLABORATION WITH CHARGE AMPS
SABIC REDUCES CARBON FOOTPRINT IN COLLABORATION WITH CHARGE AMPS THROUGH CERTIFIED RENEWABLE LEXAN™ POLYCARBONATE FOR ELECTRIC VEHICLE CHARGER HOUSINGS
SABIC LANSIRA DVA SAMOGASNA (FR) MATERIALA NA OSNOVI PP, PRIMERNA ZA EKSTRUZIJO IN TERMOFORMIRANJE VELIKIH, KOMPLEKSNIH BATERIJSKIH OHIŠIJ ZA EV
SABIC predstavlja dva revolucionarna materiala, prilagojena za ekstruzijo in termoformiranje, ki prenavljata konvencionalne pristope, kot je oblikovanje pločevine in brizganje plastike.
SABIC Predstavlja Inovativno LNP™ LUBRILOY™ N2000 zmes za Tišje in Bolj Gladke Avtomobilske Interjerje
Tradicionalni načini zmanjševanja BSR so vključevali drage metode, kot so dodajanje distančnikov iz netkanih trakov ali zunanjih maziv. Inovativna zmes LNP™ LUBRILOY™ N2000 podjetja SABIC ponuja rešitev.
Povečanje Varnosti Vozil
SABIC Razširja Portfelj Specialty Materialov za ADAS
SABIC PREDSTAVLJA NOVI PORTFELJ NORYL™ NA OSNOVI PCR, DA BI STRANKAM POMAGAL ZMANJŠATI OGLJIČNI ODTIS
Naš partner SABIC je objavil svojo novo tehnologijo materialov NORYL™ na osnovi PCR, oblikovano z uporabo 25 odstotkov ali več reciklirane (PCR) vsebine
Iskalnik granulatov


ZASTOPAMO ZNAMKE

         
 
                        
© 2024, fist.si | O piškotkih